Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ВНЗ Львова

Вівторок, 26 січня 2021, 15:10

Основна сесія ЗНО-2021 стартує у травні

ВНЗ Львова

Основна сесія ЗНО пройде з 21 травня по 15 червня.

Про це повідомила прес-служба Кабінету міністрів України.

Міністерство освіти і науки України оприлюднило дати проведення основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання у 2021 році, яка пройде з 21 травня по 15 червня.

Натомість реєстрація для участі у ЗНО розпочнеться 1 лютого і триватиме до 5 березня. 

ЗНО стартує 21 травня тестуванням з хімії і завершиться 15 червня тестуванням з географії. Тестування з іспанської, німецької, французької мов відбудеться 24 травня, з англійської мови – 25 травня, з математики – 28 травня, з української мови, української мови і літератури – 1 червня, з історії України – 4 червня, з фізики – 7 червня, з біології – 10 червня, з географії –15 червня.

До 30 квітня зареєстровані учасники зможуть завантажити свої інформаційні сторінки запрошення-перепустку, де буде вказано час і місце проведення тестувань. Також там буде розміщена інформація про результати основної сесії ЗНО – до 30 червня.

Участь в основній сесії ЗНО є безкоштовною. Кожен учасник має право скласти тести не більш як із 5-ти навчальних предметів.

Нагадаємо, цьогоріч Міносвіти преміюватиме учасників ЗНО з найвищими результатами

Додамо, основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році розпочалася 25 червня тестуванням з математики та завершилася 17 липня. 23 львів'ян отримали 200 балів із ЗНО з математики та фізики, за що були нагороджені преміями від міста.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.