Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вакцина CoronaVac

loda.gov.ua

Середа, 14 квітня 2021, 10:14

На Львівщині отримали вакцини CoronaVac від Covid-19

вакцина CoronaVac

У область надійшло 11 240 доз вакцин від коронавірусу CoronaVac.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Вчора, 13 квітня, до Львівської області доставили вакцину CoronaVac фармацевтичного виробника Sinovac BioNTech у кількості 11 240 штук. 

За словами директора департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Ореста Чемериса, термін придатності вакцини CoronaVac становить 24 місяці, а перевозити та зберігати її можна за температури 2-8°C. 

"Після завершення всіх лабораторних досліджень МОЗ розпочало доставку вакцини по областях. У Львівській області вже пройшли навчання 3 бригади, які розпочнуть вакцинувати мешканців цим препаратом. Подальшу участь в онлайн-навчанні братимуть мобільні бригади, які були навчені для роботи з AstraZeneca (Covishield). Станом на 12 квітня 2021 року у Львівській області провакциновано 24 063 особи, з них 1510 за добу", – пояснив Орест Чемерис.

Зазначимо, 23 лютого в Україну прибула перша партія вакцин від коронавірусу AstraZeneca загальною кількістю 500 тисяч доз, що вистачить для вакцинації 250 000 українців. Для Львівщини виділили 42 200 доз вакцин, які надійшли 25 лютого. 

Нагадаємо, 22 березня в Україні розпочався другий етап вакцинації проти коронавірусу, щеплюватимуть сімейних лікарів та людей віком від 80 років ,а цього тижня у Львові розпочали щеплювати від коронавірусу освітян та працівників підприємств, які забезпечують життєдіяльність міста.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.