Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Денис Шмигаль

П'ятниця, 16 квітня 2021, 10:35

Шмигаль відвідає Львівщину з робочим візитом

Денис Шмигаль

Сьогодні Денис Шмигаль приїде до Львова для участі у ротації військовослужбовців та відвідає медичні заклади міста.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Сьогодні, 16 квітня, прем'єр-міністр України Денис Шмигаль здійснить робочу поїздку до Львівської області.

Як наголосили у Львівській ОДА, програмою візиту передбачено, що Шмигаль відвідає Центр легеневого здоров'я та Львівський обласний спеціалізований центр радіаційного захисту населення.

Також прем'єр візьме участь в церемонії ротації військовослужбовців, яка відбудеться у Міжнародному центрі миротворчості та безпеки національної Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Зазначимо, у березні 2020 року Верховна Рада проголосувала за призначення прем'єр-міністром України львів'янина Дениса Шмигаля, якого лише 4 лютого 2020 року обрали віце-прем'єр-міністром – міністром розвитку громад і територій. До цього він очолював Івано-Франківську обласну державну адміністрацію.

Денис Шмигаль у січні 2018 року працював директором Бурштинської ТЕС (ПАТ ДТЕК "Західенерго"). До цього він обіймав посаду голови департаменту економічного розвитку, торгівлі та промисловості Львівської ОДА, а також був заступником начальника Головного управління Міністерства доходів і зборів у Львівській області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.