Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

станція Клепарів

П'ятниця, 16 квітня 2021, 14:30

Садовий об'єднає тунелем дружби радісних мешканців Левандівки та Рясного

станція Клепарів

Виконком затвердив будівництво тунелю під залізничними коліями, щоб з'єднати дорогою мікрорайони Рясне і Левандівка.

Сьогодні, 16 квітня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на нове будівництво ЛКП "Львівавтодор" шляхопроводу тунельного типу під залізничними коліями станції Клепарів у районі хрестовини стрілочного переводу №133 у Львові.

За словами головного архітектора міста Антона Коломєйцева, йдеться про будівництво тунелю, що проходитиме під залізничними коліями в районі станції Клепарів і який має з'єднати вулицю Суботівську на Левандівці та Рясне. 

Згідно із містобудівною документацією, тунель збудують на земельній ділянці, площею 15,5289 га, що перебуває у державній власності та передбачена для розміщення та експлуатації будівель і споруд залізничного транспорту.

Тунель складатиметься із двох блоків: автомобільної дороги і пішохідної частини. Його висоту наразі вказано, також як й вартість робіт.

Нашгадаємо, ще у 2019 році для мешканців Левандівки та Рясного вирішили спроектувати додатковий доїзд в центр, тому на перетині вулиць Шевченка-Левандівська облаштували квазі-кільце.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.