Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ростислав Коваль

Фб УГП

Понеділок, 19 квітня 2021, 11:47

Садові гноми з УГП шукають друге дихання в клініці доктора Вліпердіуса

Ростислав Коваль

Українську Галицьку Партію очолив політолог Ростислав Коваль.

Про це повідомляє Українська Галицька Партія на своїй сторінці у Фейсбуці.

Вчора, 18 квітня, на позачерговому з'їзді Української Галицької Партії оновили керівний склад партії – обрали нового голову політради та його заступників. 

Патію очолив Ростислав Коваль, його кандидатуру підтримали 125 делегатів. Заступниками Коваля стали керівниця Тернопільської обласної організації УГП Анна Войтович та доцент кафедри програмування ЛНУ ім. І. Франка Святослав Літинський.

"У нашій команді це далеко не нова людина. Шість років він був політичним консультантом партії. Починаючи з 2015 року пройшов з нами усі вибори" – наголошують у партії.

Зазначимо, Ростислав Коваль за освітою – політолог, закінчив ЛНУ ім. І.Франка у 2006 році. У 2015 році на місцевих виборах Коваль очолив штаб Української Галицької Партії.

Додамо, керівним органом Української Галицької Партії є політрада, яку переобирають кожних два роки.

Нагадаємо, у грудні 2020 року УГП відсторонила з посади тодішнього голову львівського осередку партії Тараса Чолія через підписання меморандуму про співпрацю у Львівській облраді.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.