Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Зеленський

Вівторок, 27 квітня 2021, 12:40

Мешканець Львівщини отримав орден від Зеленського

Володимир Зеленський

Володимир Зеленський нагородив орденом "За заслуги" ветерана чорнобильського руху з Львівщини.

Про це йдеться в указі Президента України №174/2021 від 26 квітня 2021 року.

Президент Володимир Зеленський постановив відзначити державними нагородами України учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, у цей перелік увійшов й мешканець Львівської області.

Зокрема, ветерана чорнобильського руху, керівника громадської (опікунської) ради Львівського обласного спеціалізованого диспансеру радіаційного захисту населення Миколу Польового нагородили орденом "За заслуги" ІІІ ступеня.

Орден Зеленський присудив за "значний особистий внесок у подолання наслідків Чорнобильської катастрофи, виявлені самовідданість і високий професіоналізм, багаторічну плідну громадську діяльність та у зв'язку з 35-ми роковинами Чорнобильської катастрофи".

Нагадаємо, 26 квітня в Україні відзначили 34-ту річницю аварії на Чорнобильській АЕС. Катастрофа вважається найбільшою за всю історію ядерної енергетики, як за кількістю загиблих і потерпілих від її наслідків людей, так і за економічним збитком.

Раніше Варіанти побували на офіційній екскурсії у Чорнобильській зоні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.