Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Галсільліс

Вівторок, 27 квітня 2021, 14:23

Холод займеться дослідженням реорганізації Галсільлісу

Галсільліс

Депутати створили контрольну комісію для реорганізації "Галсільлісу", яку очолив Юрій Холод.

Сьогодні, 27 квітня, на сесії Львівської обласної ради депутати створили тимчасову контрольну комісію обласної ради з вивчення питання щодо реорганізації окремих дочірніх лісогосподарських підприємств ОКС ЛГП "Галсільліс".

"За" проголосували 72 депутатів.

Комісію, яка має обстежити діяльність "Галсільлісу", очолив заступник голови Львівської облради Юрій Холод.

До складу комісії увійшли також 12 депутатів облради: Володимир Квурт (Європейська Солідарність), Микола Седіло (Європейська Солідарність), Віталій Свіщов (Європейська Солідарність), Звенислава Мамчур (Європейська Солідарність), Захар Миляник (Голос), Інна Свистун (Самопоміч), Юрій Раделицький (За майбутнє), Анатолій Дейнека (Слуга народу), Ірина Сех (Свобода), Тарас Чолій (Українська Галицька Партія), Леонід Цибуля (Батьківщина), Богдан Гагалюк (Народний рух України).

Ця комісія за результатами своєї роботи має подати до обласної ради звіт з вивчення питання із реорганізації цього підприємства, а до моменту завершення її роботи облрада призупинила будь-які дії з реорганізації підприємства.

Зазначимо, як заявляв раніше керівник управління майном спільної власності Львівської обласної ради Сергій Івах, "Галсільліс", у структурі якого на сьогодні перебуває 18 дочірних підприємств, є збитковим і його планують реорганізувати. Станом на початок квітня загальна кредиторська заборгованість підприємства становила 38 млн грн.

Нагадаємо, у квітні цього року правоохоронці затримали на хабарі директора золочівського підрозділу "Галсільлісу" Ігоря Белінського.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.