Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

зруйнований міст

Служба автомобільних доріг

Середа, 5 травня 2021, 12:54

На Львівщині обстежать всі аварійні мости через руйнування шляхопроводу на трасі Львів-Луцьк

зруйнований міст

Комісія ТЕБ і НС класифікувала обвал моста як надзвичайну ситуацію об’єктового рівня та доручила обстежити усі аварійні мости у області.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Сьогодні, 5 травня, під час засідання комісія ТЕБ і НС класифікувала обвал моста на автомобільній дорозі Львів – Луцьк поблизу села Гайок як надзвичайну ситуацію об’єктового рівня.

"До комісії надійшли звернення Служби автомобільних доріг у Львівській області та Кам’янко-Бузької громади щодо погіршення життєзабезпечення людей через припинення руху автомобільного транспорту внаслідок руйнування моста у селі Гайок. Розглянувши їх, приймаємо рішення, ситуацію, яка виникла 3 травня, визначити як надзвичайну об’єктового рівня, яка в подальшому за набутими критеріями може визначатися надзвичайною ситуацією місцевого чи регіонального рівня" – пояснив перший заступник голови Львівської ОДА Андрій Годик.

Крім цього, департамент дорожнього господарства Львівської ОДА спільно з Службою автомобільних доріг Львівщини мають впродовж трьох місяців обстежити усі аварійні мости, які розташовані на території області.

Схема об'їзду аварійної ділянки така:

- для великогабаритного транспорту – дорога Радехів – Червоноград – Великі Мости – Гайок, а також Радехів – Лопатин – Буськ – Львів.

Для легкових автомобілів, "швидких", маршруток, шкільних автобусів – напрямок Долини – Сілець – Старий Добротвір – Гайок.

Нагадаємо, 3 травня, близько 19:30, на дорозі Львів-Луцьк у селі Гайок обвалився дорожній міст. Постраждалих немає, однак внаслідок обвалу дорога є непроїзною.

У Службі автомобільних доріг Львівщини вважають, що руйнацію моста поблизу села Гайок спричинила безвідповідальність водіїв, а поліція Львівщини відкрила кримінальне провадження за статтею "службова недбалість".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.