Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вулиця Ген. Тарнавського, 74 А

Вівторок, 11 травня 2021, 11:23

Поліція провела перевірку дотримання ПДР на частині вулиці Тарнавського

вулиця Ген. Тарнавського, 74 А

Управління патрульної поліції у Львівській області провело перевірку дотримання ПДР на вулиці Тарнавського, 74а, де рух заборонено.

Про це УПП у Львівській області повідомило Варіантам у відповіді на інформаційний запит.

12 квітня на спецлінію 102 надійшло повідомлення про масові порушення водіями ПДР на вул. Генерала Тарнавського, 74а. На вказаній ділянці дороги встановлені дорожні знаки "Пішохідна зона" та "Рух заборонено".

Наряд патрульних під час відпрацювання порушень ПДР не виявив.

Управління повідомило, що проведе повторні перевірки в ранковий час, коли відбувається більшість порушень ПДР.

Нагадаємо, у 2019 році комісія з питань безпеки дорожнього руху Львівської міськради прийняла рішення облаштувати пішохідну зону на прибудинковому заїзді до будинку на вулиці Генерала Тарнавського, 74а, та встановити тут відповідні дорожні знаки.

За словами мешканців будинку, у 2004 році в нижній частині під'їзду до будинку встановили шлагбаум і більше 15 років проїзд автотранпорту на прибудинковій території був заборонений, однак у травні 2019 року міськрада зобов'язала зняти пристрій, який обмежує проїзд.

Голова комітету мешканців будинку пан Андрій зазначив, що коли дім здали в експлуатацію цієї дороги на генплані міста не було.

Тоді директор дитячого садочку №41 "Ластівка" написав звернення у міськраду з проханням встановити з обох сторін прибудинкової території будинку на вулиці Тарнавського, 74а дорожні знаки "Пішохідна зона" та "Рух заборонено".

За висновком комісії вулиця немає транзитного значення, оскільки дорога дуже вузька та має стрімкий спуск до дитячого садочку. Відтак у міськраді прийняли рішення встановити на цій ділянці знаки "Пішохідна зона" та "Рух заборонено" з метою покращення безпеки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.