Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вакцинація на Львівщині

Вівторок, 11 травня 2021, 15:33

Українців, які зареєструвалися на вакцинацію від Covid-19 у додатку Дія, щеплюватимуть у вихідні

вакцинація на Львівщині

У МОЗ вирішили щеплювати в суботу та неділю тих, хто записався у чергу на вакцинаю від коронавіруса через додаток "Дія".

Про це повідомила прес-служба Офісу президента.

Сьогодні під час наради щодо ситуації із захворюваністю на коронавірусну хворобу Covid-19 президент Володимир Зеленський підтримав пропозицію міністра охорони здоров’я Максима Степанова щодо впровадження окремих днів, а саме – вихідних, для вакцинації осіб, які записалися на щеплення через додаток "Дія".

Станом на сьогодні всього у додатку "Дія" на вакцинацію записалися 532 тисячі осіб.

За словами Степанова, від початку вакцинації в Україні загалом щеплено 865 590 людей, з них першу дозу вакцини отримали 865 588 осіб, завершили вакцинацію 695 осіб.

Також під час наради обговорювалося питання щодо впровадження електронних лікарняних, яке розпочнеться з 1 червня 2021 року в пілотному форматі у 200 лікарнях, а в повному обсязі працюватиме з 1 вересня цього року.

Зазначимо, з 1 березня додаток "Дія" поширили на вакцинацію від Covid-19. А станом на середину березня у додатку стали в чергу на вакцинацію проти коронавірусу більше 4 тисячі мешканців Львівщини.

Додамо, нещодавно уряд опублікував національний план вакцинації від коронавірусу до 31 грудня 2021 року, а з травня в Україні розпочали проводити щеплення другою дозою вакцини від коронавіруса.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.