Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

медичний заклад у Львові

Вівторок, 16 березня 2021, 17:00

Більше 4000 мешканців Львівщини зареєструвалися на вакцинацію від Covid-19 у додатку Дія

медичний заклад у Львові

У мобільному додатку "Дія" стали в чергу на вакцинацію проти коронавірусу більше 4 тисячі осіб.

Про це сьогодні під час сесії Львівської обласної ради повідомила керівниця Львівського обласного лабораторного центру МОЗ та депутатка Львівської облради від партії "Слуга народу" Наталія Іванченко (Тімко).

Станом на 15 березня у області послугою запису до списку очікування вакцинації протикоронавірусу у мобільному додатку "Дія" скористали більше 4 000 осіб.

"Як потрапити у цей список? Є чотири варіанти: перший – додаток "Дія", другий – додаток "Дія" в мобільному телефоні, третій – гаряча лінія МОЗ і четвертий – Центр громадського здоров'я МОЗ України розробив google-форму для реєстрації" – наголосила Наталія Іванченко.

За її словами, Львівщина опинилася на другому місці в Україні за кількістю осіб, які зареєструвалися на вакцинацію у додатку "Дія".

"По додатку "Дія" – Львівщина на другому місці після міста Києва. В нас зареєстровано, станом на вчора, понад 4 тисячі осіб. Щодо google-форми, то станом на сьогоднішній ранок це було менше 500 осіб" – заявила Іванченко.

Зазначимо, з 1 березня додаток "Дія" поширили на вакцинацію від Covid-19.

Нагадаємо, 23 лютого в Україну прибула перша партія вакцин від коронавірусу AstraZeneca загальною кількістю 500 тисяч доз, що вистачить для вакцинації 250 000 українців.

Для Львівщини виділили 42 200 доз вакцин, які надійшли 25 лютого. У області планують вакцинувати 21 100 осіб (по дві дози на одну людину). Першими щеплення отримують медики, які працюють з хворими на коронавірус, та працівники мобільних бригад з імунізації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.