Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Львівський палац мистецтв

Вівторок, 18 травня 2021, 15:32

У Львівському палаці мистецтв відкриється Весняний салон – 2021

Львівський палац мистецтв

Понад 100 українських митців презентуватимуть власні твори у межах "Весняного салону – 2021".

Про це повідомляє пресслужба Львівського палацу мистецтв.

У четвер, 20 травня, у Львівському палаці мистецтв відбудеться відкриття виставки, яку організовує Львівська обласна організація Національної спілки художників України "Весняний салон –2021".

"Традиційно кожного року Львівська обласна спілка художників організовує таку виставку. Втім цього разу  вперше виставлятимуться роботи  не лише митців, що  є членами Спілки художників.   Ба більше, нам  надіслали роботи з кількох областей України та  з-за кордону. Тож усіх шанувальників мистецтва запрошуємо  відвідати цей масштабний захід",– розповів голова Львівської обласної організації Національної спілки художників України Ігор Гавришкевич.

За його словами,  свої твори презентуватимуть понад 100 митців. Кожен з учасників в основному  пропонує по дві роботи. Виставка складатиметься зі  скульптури, кераміки та живопису. Триватиме  "Весняний салон –  2021" три тижні.

Відкриття  заходу розпочнеться о 16.00

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.