Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вул. Хуторівка

Вівторок, 18 травня 2021, 16:09

Частину однієї із вулиць Сихова перейменують на честь Івана Павла II

вул. Хуторівка

Вулицю Хуторівка від вул. Стрийської до просп.Червоної Калини перейменують на проспект Святого Івана Павла IІ.

Про це повідомляє інформаційний портал депутатів Львівської міської ради.

Комісія культури, молоді, спорту та зовнішніх зв’язків міськради на своєму засіданні підтримала перейменування частини вулиці Хуторівки (від вул. Стрийської до просп.Червоної Калини) Сихівського району на проспект Святого Івана Павла ІІ.

Як повідомили в управлінні культури, перейменування має відбутися з нагоди 20-ї річниці візиту Івана Павла ІІ до Львова та враховуючи звернення ректора Українського католицького університету о.др.Богдана Праха та рекомендації спеціальної комісії.

Перейменують територію у межах вулиць Стрийської, Козельницької та проектованої – площею Святої Софії.

Нагадаємо, у грудні 2019 року Львівська міськрада замовила реконструкцію вул. Хуторівка за 125 млн грн у компанії "Онур". Окрім ремонту дорожнього полотна, тут облаштують тротуари та велодоріжки, здійснять реконструкцію контактної мережі й дренаж, організують дорожній рух – встановлять дорожні знаки, облаштують мережу дощової каналізації, здійснять благоустрій.

У рамках закупівлі входить ще й облаштування тролейбусної лінії, а усі роботи оплачуються за кошти місцевого бюджету Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.