Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

OLVIA

Бізони (Official video)

Середа, 19 травня 2021, 13:05

OLVIA та Піккардійська Терція презентували відео на пісню Бізони

OLVIA

Cпівачка OLVIA разом із вокальною формацією «Піккардійська Терція» презентували відео на нову пісню «Бізони».

Про це повідомляє львівська співачка OLVIA (Ольга Баландюх).

Співачка OLVIA, яка за освітою є також художницею, сама змонтувала відео (зйомки – Марко Сабельфельд). Автором музики є відомий український музикант Johnbass, який є автором проектів «Є» 1995 та 2003 років, учасник груп «Клуб шанувальників чаю», «Мертвий півень».

«Ідея пісні з’явилась у нього після відео на Youtube з Канади, де старший чоловік українською скликав бізонів на обід. Згодом канадські бізони поєдналися в одній пісні із Карпатами, які для OLVIA є місцем сили та натхнення» – йдеться у повідомленні.

Це вже четверта пісня, яку OLVIA та Johnbass записали разом. Художній керівник «Піккардійської Терції» Володимир Якимець також активно брав участь у аранжуванні, зведенні та мастерингу пісні.

OLVIA (Ольга Баландюх) є учасницею талант-шоу «Голос країни» 2020 в команді Тіни Кароль; учасниця Молодої опери «Ukraine-Terra Incognita»); учасниця міжнародного джаз фестивалю Jazz Bez XX; володарка унікального контральто, що володіє великою палітрою музичних жанрів. 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.