Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

медичний заклад у Львові

Середа, 19 травня 2021, 16:01

У Львові підрядника викрили на привласненні понад 600 тисяч під час ремонту лікарні

медичний заклад у Львові

Директор фірми, яка ремонтувала одну із лікарень Львова, привласнив 600 тис грн, виділених на ці роботи.

Про це повідомляє уравління СБ України у Львівській області на своїй сторінці у Фейсбуці.

Вчора, 18 травня, Служба безпеки України викрила схему "відмивання" бюджетних коштів львівськими чиновниками під час виконання будівельних робіт на об’єктах соціальної сфери у місті.

Як встановили оперативники спецслужби, директор однієї з приватних фірм, яка була генеральним підрядником і ремонтувала одну із лікарень Львова, привласнив частину виділених на роботи бюджетних коштів.

"Керівник комерційної структури підробляв офіційні документи і вносив до них завідомо неправдиві дані про вартість використаних матеріалів за завищеними цінами. Така оборудка дозволила комерсанту безпідставно заволодіти бюджетними коштами у сумі майже 600 тис грн" – йдеться у повідомленні.

Директору підприємства повідомили про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 5 ст. 191 (заволодіння майном шляхом зловживання службовим становищем, вчинене в особливо великих розмірах) та ч. 1 ст. 366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України.

Тривають слідчо-оперативні дії для встановлення і притягнення до відповідальності всіх осіб, причетних до розкрадання бюджетних коштів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.