Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Анна Дідух

Фб Дідух

Четвер, 20 травня 2021, 13:40

Депутатка Дідух робитиме Садовому свято у комісії землекористування та агломерації

Анна Дідух

Анна Дідух увішла до складу міської комісії землекористування та агломерації.

Сьогодні, 20 травня, на сесії Львівської міської ради депутати внесли зміни до структури та персонального складу постійних комісій міськради. "За" проголосували 50 депутатів.

Зокрема, Анна Дідух, яку 22 квітня цього року, обрали депутаткою Львівської міськради від "Самопомочі" замість Андрія Москаленка, увішла до складу міської комісії землекористування та агломерації.

Натомість Андрій Москаленко, який у лютому цього року склав депутатські повноваження, перебував у комісії комунального майна, ресурсів та історичного середовища. Згідно з цими змінами, у комісії комунального майна тепер немає жодного представника від "Самопомочі".

Зазначимо, Анна Дідух, фінансова директорка корпорації "ЕкоЛан", на виборах 2020 року пройшла до Львівської районної ради від партії "Самопоміч", однак склала свої повноваження, щоб перейти до Львівської міськради. На виборах у 2015 році балотувалася до Львівської обласної ради від "Команди Андрія Балоги".

А раніше Москаленко заявляв, що для нього "поєднання позиції заступника міського голови та депутата є неможливим і некоректним".

Додамо, депутати створили 12 постійних комісій у Львівській міськраді.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.