Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

флагшток у Львові

П'ятниця, 21 травня 2021, 14:10

Козицький оголосив тендер на встановлення флагштоку до Дня Незалежності

флагшток у Львові

Львівська ОДА замовила за 6,7 мільйонів гривень встановлення на території Академії сухопутних військ флагштоку до 30-річчя Незалежності України.

Управління капітального будівництва Львівської обласної державної адміністрації оголосило закупівлю у системі ProZorro на будівництво монументального знаку (флагшток) з національною символікою та благоустрій частини території Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного на вул. Героїв Майдану, 32 у Львові, які переможець тендеру має здійснити до 24 серпня 2021 року. 

Аукціон стартує 1 червня, а початкова закупівлі становить 6 720 000 грн.

Зазначимо, ще на початку квітня цього року депутати облради погодили встановлення на території Академії сухопутних військ флагштоку до 30-річчя Незалежності України. На цю закупівлю загалом з обласного бюджету передбачили 7 млн грн.

Як пояснював тоді перший заступник голови Львівської ОДА Андрій Годик, ціна у 7 млн грн є однією з найменших в Україні.

Згідно з умовами закупівлі, переможець тендеру має провести підготовчі роботи для встановлення флагштоку, змонтувати його, влаштувати фундамент і зовнішнє освітлення, здійснити озеленення території.

Додамо, доходи обласного бюджету на 2021 рік склали 5,1 млрд грн, що на 759 млн грн менше, ніж бюджет Львівщини-2020.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.