Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

поліція Львівщини

Субота, 22 травня 2021, 15:02

Чорний лісоруб поранив поліціянта та двох лісничих на Львівщині 

поліція Львівщини

Поліцейський із проникаючим вогнепальним пораненням шиї госпіталізований, лісничі після огляду лікарів відпущені додому.

Полія сталась вночі з 21 та 22 травня у ДП «Бродівський лісгосп» Золочівського району. Про це повідомила ГУ НПУ у Львівській області. 

"Під час документування факту незаконної порубки лісу 19-річний мешканець Золочівського району стріляв у правоохоронців та співробітників лісгоспу  з мисливської рушниці. Поліціянт із  вогнепальним пораненням шиї госпіталізований, лісничі після огляду лікарів відпущені додому", - сказано у повідомлені. 

Перед тим, 21 травня, близько 22.40,  до поліції надійшло повідомлення від лісничих  про те, що виявлено підводу з колодами.

"У лісовому масиві неподалік села Лешнів правоохоронці виявили підводу з колодами дерев  сосни. Близько 00.15, під час документування факту незаконної порубки лісу, з протилежного берега річки невідома особа здійснила постріли з невстановленої вогнепальної зброї, поранивши 20-річного співробітника поліції, а також двох лісничих – 34-річного майстра лісу та  49-річного інженера лісового господарства, співробітників Бродівського лісгоспу. Після цього зловмисник втік на мотоциклі", - йдеться у повідомлені. Однак сьогодні його особа була встановлена, а сам зловмисник - затриманий. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.