Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

земельна ділянка

Середа, 9 червня 2021, 12:06

Козицький продасть землю на Золочівщині львівській будфірмі з польськими власниками

земельна ділянка

ТОВ "Дрог-Буд Україна" планує придбати 2,13 га землі у смт. Красне.

Про це йдеться в розпорядженні голови Львівської ОДА Максима Козицького №375/0/5-21 від 20 травня 2021 року.

Максим Козицький, за клопотанням ТОВ "Дрог-Буд Україна", дозволив фірмі провести експертну грошову оцінку земельної ділянки несільськогосподарського призначення, площею 2,13 га, яка знаходиться за межами смт. Красне Буської ОТГ Золочівського району та перебуває у державній власності.

"Надати ТОВ "Дрог-Буд Україна" дозвіл на проведення експертної
грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення
площею 2,1300 га для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд будівельних організацій та підприємств" – йдеться у розпорядженні.

Згідно із документом, ділянка призначена для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд будівельних організацій та підприємств.

Після проведення експертної грошової оцінки цієї ділянки її продадуть компанії. Наразі Золочівська районна державна адміністрація має укласти з ТОВ "Дрог-Буд Україна" договір про оплату авансового внеску в рахунок оплати ціни земельної ділянки та надати Львівській ОДА звіт з експертної грошової оцінки земельної ділянки для прийняття рішення щодо її продажу.

За даними аналітичної системи YouControlТОВ "Дрог-буд Україна" зареєстрована у Львові в березні 2016 року, займається будівництвом доріг і автострад. Її власниками є львів'янка Олександра Яцик, мешканці Польщі Здзіслав Ян Новак та Марія Кендзьор, а також польське підприємство ТзОВ "Дрог-буд".

Зазначимо, у 2017 році частка у ТОВ "Дрог-буд Україна" належала також й Оксані Палант, Валерію П'ятаку та Пйотру Савицькому (Польща). У січні 2017 року ця фірма отримала землю площею 2,4749 га на території Андріївської сільради Буського району, а у серпні того ж року – ще 2,13 га у тому ж селі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.