Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Нацполіція Львівщини

Понеділок, 24 травня 2021, 13:28

Центр швидкого реагування поліції на Стрийській збудують за 83 мільйони

Нацполіція Львівщини

Нацполіція Львівщини замовила за 83 мільйони гривень зведення центру швидкого реагування поліції у львівської будфірми "Інтербуд".

Головне управління Національної поліції у Львівській області провело закупівлю у системі ProZorro на будівництво адміністративного центру швидкого реагування поліції на вул. Стрийській, 105 у м. Львові, яке переможець тендеру має здійснити до 24 грудня 2021 року. 

Аукціон стартував 22 січня, участь у ньому взяли сім компаній: ПП "Спецбуд-Захід", ТзОВ "Холдингова компанія "Квадратний метр", ТОВ "Прогрес Девелопмент Компані", ТзОВ "Орбудсервіс", ТОВ "Львів Держ Буд", ТОВ "Фірма "Інтербуд", ТзОВ "Західнафтохімбуд".

Переможцем обрали ТОВ "Фірма "Інтербуд", що запропонувала звести адміністративний центр за 83 520 000 грн. Зазначимо, початкова закупівлі становила 86 000 000 грн.

За даними аналітичної системи YouControl, ТОВ "Фірма "Інтербуд" зареєстрована з 2008 року у Львові, займається оптовою торгівлею деревиною, будівельними матеріалами та санітарно-технічним обладнанням. Розмір статутного капіталу підприємства становить 215 000 грн.

Власниками фірми є мешканець села Зимна Вода Пустомитівського району Андрій Демус та мешканець смт. Брюховичі Олексій Гайда (власники львівської фінансової компанії "Інтерсвіт", ТОВ "Нерухомість і оренда"). Ще по 5% прав власності на компанію мають львів'яни Володимир Кордупель та Богдан Парнета.

Олексій Гайда, крім цього, володіє будфірмами "Міська околиця" та ТзОВ "АВС Інжиніринґ Львів".

Зазначимо, ще у 2013 році Нацполіція Львівщини мала збудувати адміністративний центр швидкого реагування поліції на вул. Стрийській ,у вже у 2018 році проект "Створення системи швидкого реагування на інформацію про злочини та події Львова" став переможцем програми Східного партнерства, загальний бюджет якого становить бюджет  6 млн євро і який на 90% фінансується Європейським Союзом. 10% від усієї суми, тобто 600 тис євро, на реалізацію проекту має забезпечити українська сторона.

Цей проект передбачає завершення будівництва адмібудівлі львівської поліції на вул. Стрийській, у якій буде розташований центр оперативного реагування на злочини, а також ремонт відділів поліції та закупівлю техніки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.