Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Надзвичайні ситуації

dela-ruk.ru

Вівторок, 8 січня 2013, 11:58

Журналіст виявив "жучок" у приватному помешканні у Львові

Працівник ЗМІ у приватній квартирі виявив, за його припущенням, пристрій для негласного зняття інформації, який був зашитий у домашній одяг.

Про це Варіанти повідомила прес-служба МВС України у Львівській області

Заява журналіста зареєстрована у журналі єдиного обліку злочинів та правопорушень. Відкрите кримінальне провадження за частиною 1 статті 171 Кримінального кодексу України (умисне перешкоджання законній професійній діяльності журналістів).

З метою перевірки викладеної у заяві інформації та з‘ясування обставин на місце події  виїхала слідчо-оперативна група Галицького райвідділу міліції, однак заявник категорично заборонив співробітникам міліції провести огляд виявленого ним пристрою і місця події, мотивуючи це відсутністю санкції суду. Громадянин відмовився від будь-яких пояснень щодо фактів, викладених у його заяві, а також не пред‘явив працівникам міліції вказаний вище пристрій, тим самим не надавши змоги експертам його дослідити.

Проте, як повідомляє Українська правда з посиланням на «5 канал» 7 січня у квартирі таки провели обшук.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.