Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

ринок у Львові

П'ятниця, 28 травня 2021, 15:10

З початку року на Львівщині на 54% збільшилось виробництво одягу

ринок у Львові

У січні-квітні, порівняно з цими місяцями 2020 року, виробництво промислової продукції в області збільшилось на 7%.

Про це повідомляє Головне управління статистики у Львівській області.

Зокрема, на підприємствах добувної промисловості і розроблення кар’єрів обсяги виробництва зросли на 8,2%, переробної промисловості – на 9,4%.

Натомість знизився обсяг промислової продукції на підприємствах з постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря на 4,2%.

У переробній промисловості збільшили випуск промислової продукції підприємства текстильного виробництва, виробництва одягу, шкіри, виробів зі шкіри та інших матеріалів (на 54%), машинобудування (на 16,5%), з виробництва гумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції (на 10%), з виготовлення виробів з деревини, виробництва паперу та поліграфічної діяльності (на 7,5%), з виробництва хімічних речовин і хімічної продукції (на 0,1%).

Зменшення обсягів промислового виробництва відбулося на підприємствах металургійного виробництва, виробництва готових металевих виробів, крім машин і устатковання (на 15,5%), з виробництва основних фармацевтичних продуктів і фармацевтичних препаратів (на 13,1%), з виробництва харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів (на 6,9%).

Нагадаємо, у січні-березні, порівняно з цими місяцями 2020 року, виробництво промислової продукції в області збільшилось на 2,8%.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.