Іноземних делегатів планують возити Львовом за понад 100 тисяч

четвер, 27 травня 2021 р. о 15:20
Іноземних делегатів планують возити Львовом за понад 100 тисяч
перевезення

Львівська міськрада хоче замовити послуги із перевезення іноземних делегацій за 105 тисяч гривень.

Департамент "Адміністрація міського голови" Львівської міської ради оголосив спрощену закупівлю у системі ProZorro на послуги з перевезення для забезпечення прийому офіційних іноземних делегацій в Україні.

Договір з переможцем тендеру планують укласти строком до 31 грудня цього року.

Закупівлю оголосили 26 травня, наразі до 1 червня триває період уточнень, кінцевий термін подання пропозицій – 7 червня, а сам аукціон оголосять пізніше. Зазначимо, очікувана вартість закупівлі становить 105 400 грн.

Згідно із закупівлею, міськрада замовила послуги з перевезення для забезпечення прийому офіційних іноземних делегацій. Заплановано здійснити, орієнтовно, три поїздки по Україні, довжиною 800 км, та десять поїздок по Львову, довжиною 100 км.

Для участі в закупівлі необхідно мати п'ять одиниць транспорту:

- автобус не менше 18 місць не раніше 1997 року випуску Mercedes, КАВЗ або ГАЗ;

- автобус на 40-56 місць не раніше 1998 року випуску ЛАЗ, Богдан ;

- один мікроавтобус на 11 посадкових місць з водієм не раніше 2004 року випуску Volkswagen Transporter або Hyundai H1;

- вантажопасажирський мікроавтобус, вантажний фургон з водієм та наявністю системи кондиціонуванням повітря KIA, ГАЗ або Mercedes;

- легковий автомобіль Skoda або Mercedes класу D або E не раніше 2012 року випуску з водієм та наявністю системи кондиціонування повітря.

Нагадаємо, у лютому цього року департамент "Адміністрація міського голови" замовив автівки для службових поїздок за 1 млн грн у ЛКП "Ратуша-сервіс".

Додамо, наприкінці травня 2019 року директором департаменту "Адміністрація міського голови" призначили Євгена Бойка.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.

Варіанти © 2012-2024