Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Стадіон "Торпедо"

П'ятниця, 28 травня 2021, 13:41

Стадіон Торпедо планують перетворити на легкоатлетичний комплекс

Стадіон "Торпедо"

У місті проведуть архітектурний конкурс на кращий проект легкоатлетичного комплексу зі спортивним центром на вул. Золотій.

Сьогодні, 28 травня, виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення оголосити та провести Всеукраїнський відкритий архітектурний конкурс на кращу проектну пропозицію легкоатлетичного комплексу зі спортивним центром на вул. Золотій.

Управління архітектури та урбаністики Львівської міськради повинне оголосити відкритий архітектурний конкурс, розробити його програму та умови, затвердити склад журі.

Як пояснив головний архітектор Львова Антон Коломєйцев, на вул. Золотій планують облаштувати роздягальні, душові, закриту залу для тренувань у холодну пору року, можливо, із терасою, а також, зберегти основний елемент − стадіон, щоб можна було там займатись різними легкоатлетичними видами спорту.
"Зараз є фактично юридичні моменти щодо самого об’єкту − стадіону . Земельна ділянка, на яку оголошується конкурс, є у власності міста, але деякі об’єкти стосуються викупу. Власне, ми хочемо ці наміри можливого використання ділянки під такий спортивний комплекс визначити на конкурсі, для того, аби пізніше можна було вести діалог щодо юридичних моментів вирішення тих чи інших майнових питань" − зазначив Коломєйцев.

Нагадаємо, торік у лютому львівські депутати виділили 5 млн грн для викупу стадіону "Торпедо" й подальшого його відновлення. У 2019 році депутати Львівської міськради прийняли рішення викупити у банку "Львів" майно та споруди на території стадіону "Торпедо", що на вул. Золота, 40а. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.