Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львівводоканал

Понеділок, 31 травня 2021, 11:01

Львівводоканал замовив оцінку впливу на довкілля щодо видобутку підземних вод у Солонківській ОТГ

Львівводоканал

"Львівводоканал" замовив у департамента екології Львівської ОДА оцінку впливу на довкілля щодо видобутку підземних вод у селі Малечковичі.

Львівське міське комунальне підприємство "Львівводоканал" провело закупівлю у системі ProZorro на послуги з проведення громадської думки відповідно до постанови КМУ №989 від 13 грудня 2017 року щодо видобування питних підземних вод на ділянці родовища "Малечковичі" та аналізу результатів обговорення, які переможець тендеру має здійснити до 31 грудня 2021 року. 

Аукціон стартував 21 травня, участь у ньому взяв департамент екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації, якого й визнали переможцем торгів. Департамент екології розробить для міськради аналіз щодо видобування питних підземних вод на ділянці родовища "Малечковичі" за 10 558,04 грн, початкову вартість закупівлі.

Згідно зі закупівлею, департамент екології та природних ресурсів Львівської ОДА має розробити оцінку впливу на видобування питних підземних вод на ділянці родовища "Малечковичі" на навколишнє середовище та подати міськраді зроюлений висновок.

Нагадаємо, ще у 2017 році депутати Львівської обласної ради погодили отримання спеціального дозволу ЛМКП "Львівводоканал" на ділянку надр підземних питних вод у с. Малечковичі, родовища "Глинна-Наварія" та родовища "Бібрка".

Станом на 2017 рік "Львівводоканал" видобував воду із 197 свердловин, які знаходяться на території області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.