Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Львівська залізниця

Вівторок, 1 червня 2021, 14:53

Наприкінці червня Укрзалізниця запускає джазовий експрес до Львова

Львівська залізниця

Поїзд Інтерсіті+ №715 Київ – Львів тимчасово перетворять на спеціальний "Джазовий експрес". 

Про це повідомила прес-служба Укрзалізниці.

З 24 до 28 червня у Львові відбуватиметься джазовий фестиваль – Leopolis Jazz Fest. Через це Укрзалізниця на час фестивалю тимчасово перетворить поїзд Інтерсіті+ № 715 сполученням Київ – Львів на спеціальний "Джазовий експрес".

У ці дні поїзд вирушає з Києва о 06:50 год ранку й прибуде до Львова о 13:45 год.  

В залізниці зазначили, що поїздка супроводжуватиметься джазовими композиціями, а ще Укрзалізниця розіграє два квитки на відкриття фестивалю серед підписників своєї офіційної сторінки у Facebook.

"Серед учасників, які виконають усі умови та вгадають мелодію, ми розіграємо два квитки у партер на концерт-відкриття Leopolis Jazz Fest 24 червня у Львові. Результати розіграшу буде оголошено 9 червня 2021 року" – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, під час проведення фестивалю Leopolis Jazz Fest організаторам хочуть дозволити заповнити зал на 80%, а всіх відвідувачів перед входом перевірятимуть на коронавірус за допомогою швидких тестів. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.