Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

контрабанда

Галицька митниця

Вівторок, 1 червня 2021, 16:14

У Шегинях і Краківці викрили контрабанду майже 1700 пачок цигарок

контрабанда

Три мешканці Львівщини намагалися вивезти в Україну майже 1700 пачок цигарок, захованих у легковику Volkswagen Transporter та двох мікроавтобусах.

Про це повідомляє Галицька митниця Держмитслужби.

Сьогодні, 1 червня, митники затримали трьох мешканців Львівщини, які намагалися незаконно вивезти з України до Польщі тютюнові вироби: водіїв двох мікроавтобусів Renault та Fiat у пункті пропуску "Шегині-Медика" та водія легковика Volkswagen Transporter у пункті пропуску "Краківець-Корчова".

"У одному з мікроавтобусів було 495 пачок, в іншому – 435. Цигарки містились у конструктивних порожнинах автомобілів. Ще один випадок незаконного переміщення зафіксовано в пункті пропуску "Краківець-Корчова". Тут 765 пачок цигарок митники знайшли в автомобілі Volkswagen Transporter. Для приховування товару в підлозі авто облаштовували сховище. Також частину цигарок помістили у паливний бак" – йдеться у повідомленні.

За цими фактами складено протокол про порушення митних правил за ознаками правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 483 Митного кодексу України. Цигарки та Volkswagen Transporter вилучено, а справи скерують до суду.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.