Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вакцинація

Вівторок, 1 червня 2021, 12:59

Шкарлет планує зробити вакцинацію обов'язковою для освітян

вакцинація

Міністр освіти та науки розглядатиме введення в майбутньому вакцинації освітян для допуску до професії.

Про це повідомляє Українська правда.

Сьогодні, 1 червня, міністр освіти та науки Сергій Шкарлет в рамках спілкування з журналістами під час Всеукраїнського форуму "Україна 30. Освіта і наука" допустив введення обов’язкової вакцинації освітян як допуск до професії в майбутньому.

"На сьогодні немає інструментів примусової вакцинації… В рамках подальшого життя ми все одно будемо розглядати можливості… наприклад, як у кухарів є обов'язковою вимогою санітарна книжка або інші додаткові елементи допуску до професії" − повідомив Сергій Шкарлет.

Шкарлет наголосив, що охоплення освітянської громади − 65% населення України. При цьому міністр визнав, що є люди, що можуть мати протипоказання до вакцинації.

Нагадаємо, працівників освіти, які залучені до проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2021 році, добровільно щеплювали від коронавірусу вакциною CoronaVac.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.