Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

земельна ділянка

Четвер, 3 червня 2021, 17:35

Львівські депутати попросили Садового приходити пізніше

земельна ділянка

Правоохоронна комісія Львівської облради передала лист Андрія Садового про незаконну  реєстрацію Держгеокадастром земель за Солонківською ОТГ на розгляд комісії ЖКГ.

Сьогодні, 3 червня, на своєму засіданні постійна комісія з питань правоохоронної, антикорупційної діяльності та військових формувань Львівської облради вирішила передати лист міського голови Львова Андрія Садового щодо дій обласного управління Держгеокадастру на розгляд комісії з питань інженерного та житлово-комунального господарства.

У своєму листі Андрій Садовий звинувачував Головне управління Держгеокадастру у Львівській області у "неправомірних діях", зокрема у передачі в приватну власність земельних ділянок поблизу Львова всупереч чинній містобудівній документації.

Йдеться про землі, які зараз знаходяться на території Солонківської територіальної громади, однак які мали б, за словами Садового, належати Львову і були зареєстровані Держгеокадастром за Солонківською сільською радою неправомірно. Пізніше ці ділянки продали у приватну власність.

Ознайомившись із листом, депутати вирішили, що питання не належить до компетенції їхньої комісії, оскільки вона може розглядати тільки питання, щодо яких вже є рішення суду.

Однак пропозицію голови комісії, депутата від ВО "Батьківщина" Назарія Сумала про те, щоб скерувати цього листа до Національної поліції Львівщини, депутати не підтримали.

Нагадаємо, постійна комісія з питань розвитку місцевого самоврядування Львівської облради вирішила провести виїзне засідання, щоб врегулювати питання під’їзної дороги до курорту "Захар Беркут" у м. Славське.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.