Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львів

П'ятниця, 4 червня 2021, 11:20

Укрпошта збудує у Львові сортувальний центр вартістю у 50 мільйонів

Львів

Укрпошта оголосила закупівлю на будівництво сучасного сортувального центру у Львові, який має запрацювати із 2031 року.

Укрпошта 2 червня оголосила тендер у системі ProZorro на будівництво нового автоматичного сортувального центру у Львові – HUB Lviv, загальною площею 26 тис кв.м.

Початкова вартість будівництва комплексу становить 52 000 000 грн, його повинні звести до кінця 2031 року на земельній ділянці у 8 га.

Остаточну дату аукціону ще не визначили, однак він відбудеться після 27 червня.

 

Як йдеться у закупівлі, переможець тендеру повинен обрати місце у Львові або поблизу Львова, збудувати сучасний сортувальний центр та передати його разом з земельною ділянкою у власність Укрпошти.

Центр повинен мати такі основні будівлі та споруди:

 - головна складська будівля із вбудованим адміністративним блоком;

- контрольно-пропускні пункти;

- майданчики для стоянки вантажного транспорту;

- автотранспортний цех;

- майданчик для легкового транспорту;

- комплекс споруд очищення каналізаційних стоків (переливні підземні ємності із біологічним очищенням води. 

 

Як повідомив голова "Укрпошти" Ігор Смілянський на своїй сторінці у Фейсбуці, в Укрпошти багато клієнтів на Західній Україні, тому вони  заслуговують на якісні, сучасні послуги. 

"Ми робимо перший, але впевнений крок у цьому напрямку, де Львів стане центром відповідальності за логістику Західної України та підключення зв'язку з Європою. А думаючи про навколишнє середовище і мешканців цих чудових міст, після будівництва, ми приберемо свої машини з центру міста і продамо (тут важливо – не дати, а продати) наші будівлі для міських проектів" – наголосив Смілянський.

Нагадаємо ,у 2018 році Укрпошта вирішила збудувати логістичний сортувальний центр європейського зразка у селі Пасіки-Зубрицькі, що на виїзді зі Львова, вартістю 69,4 млн грн.

Також минулоріч львівська фірма отримала ділянку Укрпошти у Львові, на якій планує збудувати готельно-офісний житловий комплекс.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.