Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

Львівський палац мистецтв

Понеділок, 7 червня 2021, 10:30

У Львівському палаці мистецтв відкрили виставку графіки Остапа Гончара

Львівський палац мистецтв

У Львівському палаці мистецтв відбулося відкриття виставки графічних робіт Остапа Гончара "У світі чорного та білого".

Про це повідомляє пресслужба Львівського палацу мистецтв.

У п’ятницю, 4 червня, у Львівському палаці мистецтв відбулося відкриття виставки графічних робіт Остапа Гончара "У світі чорного та білого".
 
"Це людина надзвичайно глибока та творча. Фізик за освітою. Втім, як виявилося, цей фізик має поетичну душу. Він пише вірші, а також є добрим художником, живописцем, графіком. Для сьогоднішньої експозиції ми підібрали саме графічну частину його творчості. Твори об’єднані темою фольклору та етнографії",– сказала заступниця генерального директора Львівського палацу мистецтв, докторка мистецтвознавства Ольга Луковська.
 
"Назва виставки "У світі чорного та білого" є не випадковою. Бо наше життя справді складається з темних та світлих моментів",– розповів Остап Гончар.
Зазначимо, що Остап Гончар понад п’ятдесят років працював вчителем фізики, проте увесь свій вільний час чоловік присвячував мистецтву.
У графіці працює на лінолеумі, олійними фарбами, а також на склі.
Фото Йосипа Марухняка

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.