Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Сергій Притула

Фб Притули

Понеділок, 7 червня 2021, 11:02

Притула вийшов з партії Голос

Сергій Притула

Український телеведучий Сергій Притула заявив про вихід із партії "Голос" через нове керівництво.

Про це повідомив Сергій Притула на своїй сторінці у Фейсбуці.

Телеведучий, волонтер і колишній кандидат на посаду міського голови Києва від "Голосу" Сергій Притула заявив, що виходить складу із цієї партії.

"2 роки тому, 8 червня 2019 року, я оголосив про приєднання до команди "Голосу" перед минулими парламентськими виборами. Це було свідоме та зважене рішення. Мені подобалась команда людей, яка зібралась під новим політичним брендом, цінності, навколо яких об’єднались ці люди, та мета, яку ми спільно перед собою поставили. Не знаю, як би склалась історія партії, якби минулого року її не полишив би засновник. Проте, станом на сьогодні, 7 червня 2021 року, я оголошую про свій вихід з партії "Голос" – написав Сергій Притула.

Він наголосив, що однією із причин такого рішення є нове керівництво партії.

"Я йду з партії, яка, не в останню чергу завдяки діям нового керівництва, віддалилась від наших початкових засад настільки далеко, що можна констатувати точку неповернення. Я до останнього вірив у можливість цивілізованого діалогу та реанімації партії, за яку на парламентських виборах віддали свої голоси понад 850 000 українців. Але діалогу не вийшло і тепер мною керує лише одне бажання: відвести негатив від тих команд "Голосу" у регіонах, які 2 роки щиро та віддано працювали для людей, а зараз стали заручниками ситуації, коли партійні "верхи" не чують "низів", і ця глухота призводить до критики усіх без винятку членів команд "Голосу" по всій Україні" – пояснив Притула.

За його словами, він продовжить займатися політичною діяльністю. Зокрема, для тих, хто хоче робити щось для держави і людей, він має що запропонувати і він публічно повідомить про свої плани у політиці. Однак надалі супутників в політиці обиратиме обачніше.

Нагадаємо, у лютому 2021 року Притула за рішенням партії перестав бути членом політради "Голосу", але залишився у партії, а у квітні він заявив, що хоче стати новим керівником партії.

Додамо, напиркінці березня львівські нардепи з "Голосу" оприлюднили заяву, у якій вимагали змінити керівництво та статут своєї партії.  

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.