Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівські маршрутки

Понеділок, 7 червня 2021, 13:53

У Львові перевірять технічний стан усіх автобусів компанії Міра і К

львівські маршрутки

Міськрада проведе перевірку технічного стану автопарку компанії "Міра і К", автобус якої сьогодні заїхав у дерево.

Про це повідомила пресслужба Львівської міськради.

За словами заступниці міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірини Маруняк, управління транспорту Львівської міськради призначає службове розслідування щодо ДТП на вул. Левандівська, 25, і спільно з "Укртрансбезпекою" здійснить перевірку усіх автобусів перевізника "Міра і К" щодо їх технічного стану.

"За однією із версій, причиною ДТП на вул. Левандівська, 25 можуть бути технічні несправності автобуса. У зв’язку з цим, управління транспорту призначає службове розслідування щодо цього ДТП, і спільно з "Укртрансбезпекою" здійснить перевірку усіх автобусів "Міра і К" щодо технічного стану машин" − розповіла Ірина Маруняк.

Як повідомили в лікарні швидкої допомоги, усі постраждалі зараз лікуються амбулаторно. Вони отримали переломи кінцівок та забої, та після надання необхідної допомоги у лікарні їх відпустили додому.

Нагадаємо, на вул. Левандівській маршрутка №11 заїхала у дерево, 5 пасажирів постраждали.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.