Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

крадіжка з церкви

lv.npu.gov.ua

Четвер, 10 червня 2021, 12:05

На Самбірщині затримали зловмисника, причетного до восьми крадіжок з церков

крадіжка з церкви

Поліцейські затримали мешканця Самбірщини, який причетний до щонайменше восьми крадіжок з церков.

Про це повідомляє пресслужба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Вчора, 9 червня, поліцейські затримали 22-річного мешканця Самбірщини, який причетний до щонайменше восьми крадіжок з церков, скоєних на території Самбірського району, а також у Самборі та Старому Самборі.

"У Самбірський районний відділ поліції надійшло два повідомлення про крадіжки з церков від настоятелів храмів, розташованих у селах району. На місцях подій працювали групи реагування патрульної поліції, слідчо-оперативні групи, дільничні офіцери та співробітники інших служб територіального підрозділу поліції.

Як встановили правоохоронці, в обидвох випадках зловмисник проник у храми розбивши вікна, викрав скриньки для пожертв з грошима, церковний посуд, звукову апаратуру та інше майно, після чого втік" − йдеться у повідомленні.

Зловмисник, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності, викрадав з храмів скриньки для пожертв з грошима, церковний посуд, звукову апаратуру, електроприлади та інше майно.

Чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Досудове розслідування триває.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.