Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська обласна рада

Фб Львівської облради

П'ятниця, 11 червня 2021, 12:55

117 посіпак панькається зі сном та здоровлям депутатів Львівської облради

Львівська обласна рада

Найбільше помічників у Львівській облраді мають депутати Юрій Мазур з НРУ та Павло Ткачук від Слуги народу.

Львівська обласна рада у відповідь на запит Варіантів надала перелік помічників-консультантів депутатів Львівської обласної ради.

Всього у 84 депутатів Львівської обласної ради є 117 помічників-консультантів, з них 48 жінок та 69 чоловіків.

Найбільше помічників має депутат Львівської облради від НРУ Юрій Мазур та депутат від Слуги народу Павло Ткачук − п'ять помічників-консультантів.

Серед помічників Юрія Мазура: провідний інженер апарату управління регіональної філії "Львівська залізниця" АТ "Укрзалізниця" Олексій Ляхович, який був 21 номером в списку партії НРУ на виборах до Львівської міськради; професор Львівського університету бізнесу та права Руслан Скриньковський, був 6 номером у списку кандидатів у депутати до Львівської міськради від партії Сила і честь; голова осередку Радикальної партії Олега Ляшка у Червонограді Петро Василишин.

Павло Ткачук має за помічників також й полковника ЗСУ, заслуженого працівника освіти України Артура Лунькова та курсового офіцера 1 курсів перепідготовки та підвищення кваліфікації Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного Григорія Устенко.

Ще 20 депутатів обласної ради взагалі не мають помічників-консультантів, з них 11 депутатів від партії Європейська Солідарність (Василь Баран, Всеволод Білас, Євген Буба, Степан Буняк, Ірина Гримак, Анатолій Дейнека, Михайло Дзюдзь, Володимир Доманський, Олег Дуда, Катерина Кеньо, Микола Седіло), 4 – від Самопомочі (Любомир Зубач, Леся Кобецька, Олександр Кобзарєв, Інна Свистун), 2 – від Слуги народу (Олена Василько і Максим Козицький) та по одному депутату від Свободи (Ірина Сех), Голосу (Іванна Герус) й Батьківщини (Іван Стецькович). 

Натомість 16 депутатів облради мають по одному помічнику-консультанту, ще 16 депутатів − по двоє помічників, 9 депутатів − по троє помічників.

Вісім депутатів Львівської обласної ради мають по чотири помічники: Михайло Байтала (Свобода), Юрій Доскіч (Слуга народу), Андрій Дума (Європейська солідарність), Марія Кульчицька-Волчко (Українська Галицька Партія), Звенислава Мамчур (Європейська Солідарність), Сергій Оленич (Об'єднання Самопоміч), Ярослав Пелиховський (За майбутнє) та Олександр Тіщенко (Слуга народу).

 

Нагадаємо, найбільше помічників-консультантів у Львівській міськраді мають представники Голосу та Варти.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.