Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Львівська залізниця

П'ятниця, 11 червня 2021, 15:00

Потяг Львів – Мукачево обладнають тримачами для велосипедів

Львівська залізниця

Укрзалізниця обладнає приміські електропотяги тримачами для велосипедів.

Про це повідомила пресслужба Укрзалізниці.

Завтра, 12 червня, почне курсувати електропоїзд № 7001/7002 сполученням Львів – Мукачево – Львів, у якому можна буде перевозити велосипеди у тримачах.

Також спеціально пристосованим для перевезення велосипедів є відремонтований поїзд № 829/830 Львів – Ужгород – Львів, який з 5 червня вийшов на маршрут.

Укрзалізниця обладнує приміські електропотяги спеціальними тримачами для велосипедів на прохання пасажирів, враховуючи початок велосезону в Карпатах.

"Перевозити велосипеди у потягах далекого сполучення та швидкісних наразі можна тільки в розібраному та упакованому вигляді на місцях, передбачених для ручної поклажі. А капітально відремонтовані приміські поїзди 2021 року облаштовуються велотримачами. Зазвичай це від 8 до 16 місць для велосипедів у головних вагонах" − йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Укрзалізниця з липня відновлює залізничне сполучення Черкас зі Львовом, а раніше в Укрзалізниці повідомили, що запускають "Прикарпатський експрес", який курсуватиме з Івано-Франківська через Львів і Луцьк, та робитиме додаткові зупинки на станціях Рожнятів, Болехів та Кам’янка-Бузька. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.