Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

аеромедична евакуація на Львівщині

Фб ДСНС

Середа, 16 червня 2021, 15:35

Львівські аеромедики залишилися без червоного гвинтокрила

аеромедична евакуація на Львівщині

Гелікоптер ДСНС, який виконував рейси аеромедичної евакуації, перебуває на сервісному обслуговуванні, а Нацполіція ще не надала свій гелікоптер.

Про це Варіантам повідомив в.о. гендиректора обласного Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Андрій Васько.

Експериментальний проєкт з аеромедичної евакуації у Львівській області наразі не реалізується, оскільки гелікоптер ДСНС, який виконував рейси аеромедичної евакуації у Львівській області, перебуває на сервісному обслуговуванні.

За словами Андрія Васька, відновлять аеромедичну евакуацію у області, коли ДСНС поверне гелікоптер з сервісного обслуговування або ж коли Нацполіція надасть свій гелікоптер.

Бригада медиків, яка обслуговувала гелікоптер аеромедичної евакуації у Черлянах, повернулася до виконання наземних завдань.

Нагадаємо, що Дитяча клінічна лікарня об'єднавшись з Лікарнею швидкої допомоги планує долучитися до аеромедичної евакуації. 

Додамо, договір на обслуговування гелікоптера аеромедичної евакуації в "Ягеллоні" за 100 тисяч гривень в місяць уклали 5 травня терміном до 31 грудня.

Також Варіанти писали про особливості експериментального проєкту з аеромедичної евакуації на Львівщині у статті "Чудасія на віражах".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.