Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Дитяча лікарня

ФБ Нейрохірургія МДКЛ

Середа, 9 червня 2021, 13:50

Львівська дитяча лікарня планує долучитися до аеромедичної евакуації в складі ТМО

Дитяча лікарня

Дитяча клінічна лікарня об'єднавшись з Лікарнею швидкої допомоги планує долучитися до аеромедичної евакуації.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Сьогодні, 9 червня, у Львові під час екстреного медичного форуму "Якою буде медицина у Львові?" обговорили розвиток Територіальних медичних об’єднань.

За словами генерального директора КНП "Міська дитяча клінічна лікарня" Дмитра Квіта, об’єднання дитячої лікарні з Лікарнею швидкої допомоги та 8-мою лікарнею дозволить долучитися до проекту аеромедичної евакуації.

"Кооперація з дорослими клініками дасть вагомий поштовх для розвитку дитячої трансплантації, дитячої кардіохірургії, посилення наших нейрохірургічних центрів, створення центру пластичної хірургії дітей.

Окрім того, хочемо доручитись до пілотного проєкту невідкладної аеромедичної допомоги. Важливо створити єдиний для всіх потужний лабораторний центр для планового обстеження всіх пацієнтів нашого територіального медичного об’єднання. Найголовніше пам’ятати, що в центрі всього стоїть пацієнт, і наше завдання − ніколи йому не зашкодити", − розповів Дмитро Квіт.

Нагадаємо, колектив Міської дитячої клінічної лікарні Львова звернувся до депутатів Львівської міської ради з заявою проти приєднання до Лікарні швидкої допомоги. 

Додамо, договір на обслуговування гелікоптера аеромедичної евакуації за 100 тисяч гривень в місяць уклали 5 травня. Також Варіанти розбиралися, що не так з експериментальним проектом з аеромедичної евакуації на Львівщині.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.