Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міськрада

Четвер, 17 червня 2021, 12:52

Депутати просять Садового створити нове управління сім'ї

Львівська міськрада

Депутат міськради Дмитро Колесник звернувся до Андрія Садового з проханням створити у Львівській міськраді управління сім'ї.    

Сьогодні, 17 червня, на сесії Львівської міської ради депутат від Самопомочі, голова міжфракційного об'єднання депутатів "За духовність, моральність та християнський шлях розвитку Львова" Дмитро Колесник звернувся до міського голови Львова Андрія Садового з проханням створити у Львівській міській раді нове управління сім'ї.

У зверненні йдеться, що зараз окремі дослідження визнали українську націю вимираючою, головним чином через проблеми з "моральністю та сімейністю". Тому, на думку депутата, у місті потрібно створити окреме управління, яке допомагатиме будувати стосунки в шлюбі та виховувати дітей. 

"Ті структури, які сьогодні працюють у сімейній політиці в нас, вони просто ліквідовують вже жахливі наслідки. Ми допомагаємо сиротам, ми допомагаємо одиноким матерям, ми боремось проти насильства в сім’ях, а хотілося б діяти на випередження.

Хотілося б, щоб було створено управління сім’ї, яке б займалося допомогою молодим людям розуміти що таке сім’я. Тому що наші діти сьогодні генії, вони вміють програмувати, говорити на кількох мовах, вони вміють малювати, танцювати, грати на музичних інструментах, але вони не знають елементарно як будувати відносини чи боротися за них. Тому управління сім’ї може допомогти їм готуватися до шлюбу, допомагати будувати стосунки, коли вони в шлюбі, допомагати виховувати дітей і так само займатися кризовою ситуацією" − розповів Дмитро Колесник.

Натомість Садовий зауважив, що це питання є серйозним для майбутнього нашої країни і його необхідно розглянутии.

Зазначимо, що Дмитро Колесник, директор ЛММГО "Молодіжна Християнська Асоціація" та пастор Церкви ЄХБ Львова "Осанна", на місцевих виборах-2020 пройшов до Львівської міської ради від партії "Об'єднання "Самопоміч", офіційно – безпартійний.

Колесник вважає, що відповідальність за нетерпимість до гендерної ідентичності порушує право на свободу вираження поглядів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.