Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

візуалізація

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 18 червня 2021, 12:57

Фірма депутата Львівської міськради збудує багатоповерхівки на місці гуртожитків на Зеленій

візуалізація

Виконком дозволив фірмі депутата Львівської міськради Сергія Іваха перетворити колишні гуртожитки меблевого комбінату на вул. Зеленій на житлові будинки.

Сьогодні, 18 червня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на реконструкцію ПрАТ "Торгово-виробничою компанією "Зелений континент" будівлі під літерою Г-5 та житлового будинку з вбудованими нежитловими приміщеннями з надбудовою двох поверхів на вул. Зеленій, 206, 208 у Львові.

 

Згідно із містобудівною документацією, до двох 5-поверхових гуртожитків колишнього меблевого комбінату, що знаходяться на земельній ділянці площею 6,5 га, добудують два поверхи та перетворять на житлові будинки. Висота будинків становитиме 25,6 метрів, а максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки залишається існуючим.

Площа забудови становитиме 310,3 кв.м для будинку на вул. Зелена, 206 та 706,9 кв.м – для будинку на вул. Зелена, 208.

Нижні поверхи займатимуть комерційні приміщення.

За словами головного архітектора міста Антона Коломєйцева, проект нового будівництва повністю відповідає усім містобудівним нормам.

Земельна ділянка, на якій знаходиться будівля, належать до зони Ж-2 – зона багатоповерхової житлової забудови відповідно до детального плану території у районі вулиці проектованої, вул. Зеленої, вул. В. Навроцького, просп. Червоної Калини.

За даними аналітичної системи YouControl, ПрАТ "Торгово-виробнича компанія "Зелений континент" зареєствоване з 1994 року у Львові, займається виробництвом меблів для офісів і підприємств торгівлі. Власниками компанії є Олександр Слободянюк та депутат Львівської міськради від Європейської Солідарності Сергій Івах, який з лютого цього року працює керівником управління майном спільної власності Львівської облради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.