Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

portal.lviv.ua

Середа, 9 січня 2013, 17:29

Евакуатори у Львові працюють незаконно – рішення суду

Галицький районний суд Львова сьогодні вирішив скасувати рішення Львівської міської ради про затвердження порядку роботи евакуаторів у місті.

Про це Варіанти сьогодні, 9 січня, проінформувала прес-служба прокуратури Львова. 

Рішення прийнято у провадження за позовами прокуратури Львова та однієї з громадських організацій.

Згідно з чинним законодавством, тимчасове вилучення автомобілів за допомогою спеціальної техніки повинне здійснюватися лише працівниками Державтоінспекції, йдеться у повідомленні прес-служби прокуратури Львова. 

Усупереч цим вимогам, як зазначає прокуратура, Львівська міська рада дозволила приймати рішення щодо переміщення транспортних засобів уповноваженим особам міської ради і працівникам низки комунальних та інших підприємств міста.

Окрім цього, за постановою прокуратури Львова, Львівська об’єднана фінансова інспекція у Львівській області перевіряє законність використання й отримання ЛКП «Львівелектротранс» коштів від громадян за евакуацію транспортних засобів.  

Зазначимо, що від завтра львівські евакуатори забиратимуть неналежно припарковані автомобілі. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.