Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Юрій Камельчук

Вівторок, 22 червня 2021, 11:45

Нардепа Камельчука спокусила доля подвійного агента ковіду

Юрій Камельчук

Юрій Камельчук, який називав коронавірус вигадкою, став спікером про Covid-паспорти на сесії ПАРЄ.

Про це повідомив народний депутат від партії Слуга народу з Львіщини Юрій Камельчук на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нардепа Юрій Камельчук, який раніше називав коронавірус вигадкою, обрали спікером з теми "Covid паспорти та сертифікати" від політичної групи EPP в дебатах на сесії ПАРЄ.

"У Страсбурзі мене обрали спікером по тематиці Covid passes and certificates від політичної групи EPP в дебатах на сесії ПАРЄ. Варто зберегти баланс між потребами стримування загроз пандемії, правами людини та можливостями бізнесу, особливо відпочинкового, що актуально особливо влітку" – написав Камельчук.

 

Зазначимо, Юрій Камельчук переміг на парламентських виборах-2019 від партії "Слуга народу" у 124 виборчому окрузі Львова, що охоплює Сокальський та частину Кам’янка-Бузького району.

Він закінчив факультет журналістики Львівського національного університету ім. І. Франка, коуч з розвитку, є засновником бізнес-спільноти Ukrainian Business Community, платформи розвитку бізнесу "Бізнес Актив" та Cardinal University.

Раніше Камельчук в ефірі каналу "Наш" заявляв, що коронавірус є вигадкою, і що він не довіряє жодній вакцині.

Додамо, у березні президент Володимир Зеленський наголошував на необхідності для України розробити свою систему "паспортизації" вакцинованих від коронавірусу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.