Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пункт пропуску

Вівторок, 22 червня 2021, 12:33

Минулоріч понад десять мешканців Львівщини виїхали до Росії

пункт пропуску

Минулого року 14 мешканців Львівщини виїхали до Росії, а лідерами за кількістю іммігрантів з області стали Німеччина та Польща.

За даними Головного управління статистики у Львівській області, у 2020 році з Львівської області до інших країн світу виїхали 200 мешканців Львівщини. З них 168 осіб виїхали у країни Європи, 29 осіб − у країни Америки та 3 осіб виїхали у країни Азії.

Натомість жоден мешканець області не емігрував в Африку, Австралію та Океанію.

Найбільше мешканців Львівщини минулоріч виїхали до Німеччини – 47 осіб. Ще 33 людей емігрували у Польщу, а 29 осіб – у США.

За четвертому та п'ятому місцях щодо кількості іммігрантів з Львівщини є Хорватія та Чехія. До цих країн у 2020 році виїхали по 21 мешканцю області.

А ще 14 місцевих мешканців виїхали до Російської Федерації.

Крім цього, у 2020 році на Львівщину прибуло 139 осіб. З них 117 осіб іммігрували з Європи, 12 осіб − з Азії, 9 осіб − з Америки та 1 особа в'їхала з Африки. Натомість ніхто не іммігрував на Львівщину з Австралії та Океанії.

Найбільше на Львівщину іммігрувало мешканців Російської Федерації − 52 особи. Ще 27 осіб в'їхали до Львівської області з Польщі.

Нагадаємо, у 2020 році консульські установи Польщі видали українцям 512 339 віз.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.