Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вакцинація на Львівщині

Середа, 23 червня 2021, 14:19

В Україні стартував четвертий етап вакцинації проти Covid-19

вакцинація на Львівщині

Сьогодні в Україні розпочався четвертий етап вакцинації проти коронавірусу, щеплюватимуть ув'язнених та людей від 60 років.

Про це повідомила прес-служба Міністерства охорони здоров’я України.

Сьогодні, 23 червня в Україні розпочався 4-й етап вакцинації від коронавірусу, на якому щеплюють людей старше 60 років, а також людей віком 18-59 років, які мають супутні захворювання, ув’язнених та персонал закладів позбавлення волі та СІЗО.

Крім цього, як наголосили у МОЗ, все ще триває щеплення пріоритетних груп населення з попередніх етапів – медиків та інших працівників закладів охорони здоров’я, мешканців та персоналу будинків для літніх людей та спеціалізованих інтернатів, маломобільних громадян, соціальних працівників та священнослужителів, освітян, військовослужбовців тощо.

Також вже розпочалася вакцинація організованих колективів, які мають у своєму штаті понад 50 осіб, охочих щепитися.

Нагадаємо, станом на сьогодні в Україні зробили 2 149 244 щеплення проти коронавірусу, з них 1 755 137 людей отримали першу дозу вакцини, а 394 107 осіб уже завершили вакцинацію з двох доз.

Перша партія вакцин від коронавірусу AstraZeneca загальною кількістю 500 тисяч доз прибула в Україну ще 23 лютого, а у травні президент Володимир Зеленський запланував до Дня незалежності щепити від коронавірусу більшість українців.

Додамо, у грудні минулого року МОЗ представило план вакцинації населення від коронавірусу. Він включає в себе п'ять етапів, а вакцинацію планують провести для не менш ніж 50% населення країни.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.