Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ретроавтомобіль

dpsu.gov.ua

Четвер, 24 червня 2021, 12:21

У Шегинях прикордонники затримали поляка на Волзі 1961 року випуску

ретроавтомобіль

Колекціонер намагався вивезти до Польщі 60-річний ретроавтомобіль без відповідних документів.

Про це повідомила прес-служба Державної прикордонної служби України.

Вчора ввечері, 23 червня, в пункті пропуску "Шегині" – "Медика" прикордонники затримали громадянина Польщі, який намагався виїхати з України на ретроавтомобілі ГАЗ-21.

"Прикордонники виявили відсутність ідентифікаційного номера кузова популярного у минулому столітті автомобіля. 35-річний іноземець вибрав Волгу об’єктом колекціонування, але не подбав про перевірку та оформлення документів, необхідних для перетинання кордону автівкою. У результаті ретрофан не зміг виїхати до Польщі на автівці радянського автопрому української реєстрації, яка зійшла з конвеєра у 1961 році" – йдеться у повідомленні.

За цим фактом прикордонники направили повідомлення до правоохоронців про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 290 ККУ "Знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.