Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Освіта

imzak.org.ua

Четвер, 10 січня 2013, 13:01

Школярі з Горлівки відсвяткували Різдво на Самбірщині

Із 4 по 9 січня у селах Новий Калинів, Корналовичі та Дубляни Самбірського району відзначали Різдвяні свята у галицьких родинах  22 учні та 3 вчителів із міста Горлівки Донецької області у межах акції «Святкуємо Різдво разом».

 

Про це Варіанти повідомила прес-служба Львівської облдержадміністрації.

«Гості зі східної України мали змогу долучитися до різдвяних традицій Галичини, поколядувати, навчитися різдвяних привітань, відвідати святкові богослужіння та ознайомитися із культурною спадщиною нашого району», – зазначено у повідомленні.

Окрім святкових заходів, учнівська делегація мала змогу ознайомитися з історією та  культурою нашого краю, зокрема школярі відвідали музеї Івана Франка у с. Нагуєвичі, П. Конашевича-Сагайдачного у с. Кульчиці, «Бойківщина», також оглянули  архітектурні пам?ятки м. Самбора тощо.

Підсумком різдвяних зустрічей став круглий стіл «У колі друзів», за участю школярів та педагогів Самбірського району, який відбувся у Новокалинівській ЗОШ.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.