Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська митниця

lia.lvivcenter.org

Вівторок, 29 червня 2021, 16:40

Львівська митниця отримала керівника

Львівська митниця

Керівником Львівської митниці призначили киянина Іллю Ніжнікова.

Про це повідомила Галицька митниця Держмитслужби на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 29 червня, Іллю Ніжнікова призначили керівником Львівської митниці, натомість звільнили з посади в.о. начальника Галицької митниці Держмитслужби Андрія Колобродова, згідно із реорганізацією цієї установи.

"Дякую всім працівникам Галицької митниці за співпрацю. Впродовж трьох місяців на цій посаді я зустрів багато висококласних фахівців" – наголосив Колобродов.

Нагадаємо, Галицьку митницю створили восени 2019 року на основі Львівської, Івано-Франківської та частини Тернопільської митниць. У березні її керівником призначили екс-співробітника СБУ Андрія Колобродова.

Однак пізніше, відповідно до реорганізації, вирішили створити окрему Львівську митницю, в зоні впливу якої буде лише Львівська область. Ще на початку червня цього року Ілля Ніжніков переміг у конкурсі на посаду начальника Львівської митниці.

Згідно із його декларацією про доходи за 2020 рік, Ніжніков до цього займав посаду начальника управління боротьби з митними правопорушеннями Державної митної служби України.

Він має дві земельні ділянки в Київській області, а також у спільній власності ділянку у Ялті, право на яку набув у червні 2013 року, і будинок у Слов’янському, АРК. Ніжніков також користується двома квартирами у Києві, а разом з дружиною та сином має дачу у Київській області.

Ніжніков володіє 8 000 доларів готівки, а 791 гривню тримає на рахунку у ПАТ "Райфайзен Банк Аваль". Ще 1 грн Ніжніков тримає у ПАТ "Державний ощадний банк". 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.