Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Районний осередок Батьківщини

Прес-реліз,   Середа, 30 червня 2021, 10:33

Уляна Парпан очолила Львівський районний партосередок Батьківщини

Районний осередок Батьківщини

ВО "Батьківщина" утворили парторганізацію Львівського району та обрали її головою докторку юридичних наук, професорку НУ "Львівська політехніка" Уляну Парпан.

Про це повідомляє пресслужба партії "Батьківщина".

Вчора, 29 червня, партія "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина"" провела Установчі збори, за результатами яких було утворено партійний осередок Львівського району, а її головою стала докторка юридичних наук, професорка кафедри адміністративного та інформаційного права Національного університету "Львівська політехніка" Уляна Парпан.

Крім того, з-поміж досвічених та перевірених багаторічними випробуваннями партійців делегати обрали бюро та контрольно-ревізійну комісію осередку.

"Новоутворена територіальна організація політичної партії ВО «Батьківщина» об’єднала навколо себе 12 колишніх партійних організацій та 23 новостворені сільські, селищні та міські територіальні громади. А це – майже 1 150 000 мешканців", – зазначила Уляна Парпан.

Вона подякувала однодумцям за висловлену довіру і повагу та закликала молодь долучатися до партійної команди.

"Я твердо вірю в те, що лише разом із надійною командою партійців району та нашим лідером Юлією Тимошенко ми здатні здолати всі труднощі та здобути нові перемогти", – підкреслила Уляна Парпан.

У зборах також взяли участь заступниця голови ВО "Батьківщина" на Львівщині Алла Жук, представники обласного бюро та обласної контрольно-ревізійної комісії.

Як відомо, зараз у партії ВО "Батьківщина" відбувається реорганізація структурних осередків відповідно до нового адміністративно-територіального устрою в Україні.

Львівський район – один з адміністративних районів Львівської області України, площею 5014.5 км², утворений 17 липня 2020 року. Включає території Бібрської міської, Великолюбінської селищної, Глинянської міської, Городоцької міської, Давидівської сільської, Добросинсько-Магерівської селищної, Жовківської міської, Жовтанецької сільської, Зимноводівської сільської, Кам’янка-Бузької міської, Комарнівської міської, Куликівської селищної, Львівської міської, Мурованської сільської, Новояричівської селищної, Оброшинської сільської, Перемишлянської міської, Підберізцівської сільської, Пустомитівської міської, Рава-Руської міської, Сокільницької сільської, Солонківської сільської, Щирецької селищної територіальних громад.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.