Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

аеропорт "Львів"

Четвер, 1 липня 2021, 11:02

Рейс зі Львова до Анталії затримують на шість годин

аеропорт "Львів"

Причину затримки львівський аеропорт не повідомив, натомість аналогічна ситуація із рейсами з Києва, які перенесли через відсутність дозволу від Туреччини.

Про це йдеться на сайті Львівського аеропорту імені Данила Галицького.

Сьогодні, 1 липня, у аеропорті Львова затримали авіарейс Львів – Анталія авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України".

Рейс мав стартували ще о 5:00 год ранку. Про причину затримки рейсу на сайті не повідомляють, а наступний рейс цієї авіакомпанії до Анталії запланований на 12:15 год.

Натомість у аеропорті "Бориспіль" також затримані всі рейси до Туреччини. За словами представників авіакомпаній, рейси перенесені через відсутній дозвіл з боку Туреччини.

"Просимо пасажирів вказаних рейсів орієнтуватись на офіційну інформацію від представників авіакомпаній та відстежувати час вильоту на онлайн табло на сайті аеропорту. А також перевіряйте актуальний статус рейсів на онлайн табло на сайтах авіаперевізників. Врахуйте, що затримка рейсів відбулась з причин, на які не може вплинути аеропорт" – йдеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.