Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

прокуратура Львівщини

Четвер, 1 липня 2021, 12:10

На Львівщині директор фірми присвоїв 250 тисяч гривень під час будівництва спортмайданчика

прокуратура Львівщини

Директора одного із підприємств області підозрюють у присвоєнні понад 250 тисяч гривень під час реконтрукції спортивного майданчика на Самбірщині.

Про це повідомила пресслужба Львівської обласної прокуратури.

Директора одного із підприємств Львівщини підозрюють у заволодінні бюджетними коштами на загальну суму понад 260 тис грн під час реконтрукції спортивного майданчика на території одного з сіл Самбірського району.

"Встановлено, що у липні 2017 року між директором товариства-підрядника та Спортивно-туристичним оздоровчим комплексом (замовником) укладено договір на виконання робіт з реконструкції спортивного майданчика на території одного із сіл Самбірського району.

З метою заволодіння бюджетними коштами, директор суб’єкта господарювання склав та підписав акти, до яких вніс неправдиві відомості щодо повного виконання обсягів роботи по об’єкту. Зокрема, мова йде про наявність спортивного устаткування, яке фактично на об’єкті не було, об’єми виконаних робіт та використаних матеріалів, які реально на об’єктів не виконувались та не використовувались" − йдеться у повідомленні.

Також судова будівельно-технічна експертиза встановила, що устаткування на об'єкті не встановлене, а роботи не виконувалися.

40-річному чоловіку повідомили про підозру за фактом заволодіння бюджетних коштів у великих розмірах та службового підроблення (ч. 4 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України). 

Наразі тривають слідчі дії, вирішуються питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу та встановлюється причетність інших осіб до вчинення даного кримінального правопорушення. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.